Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Αιτωλοακαρνάνες ήρωες

Μία προσπάθεια...


ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Μια προσπάθεια καταγραφής Αιτωλοακαρνάνων ηρώων του Αγρίνιο-Γλυκές Μνήμες. Το Agriniomemories θέλοντας να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη έκρινε σκόπιμη την καταγραφή των Αιτωλοακαρνάνων ηρώων σε πρώτη φάση και την προσέγγιση του σε δεύτερη φάση με σκοπό να δώσουν προφορική συνέντευξη για το ιστορικό γεγονός που έζησαν.
Για να επιτευχθεί αυτό ζητείται η συνδρομή όλης της κοινότητας μας στην ομάδα αυτή του Facebook διότι έτσι μπορεί να επιτευχθεί μαζικά η συνεισφορά στην ιστορική μνήμη.
Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε τα μέλη της ομάδας να συμπληρώσουν στην παρακάτω φόρμα τους ήρωες που γνωρίζουν και απαραίτητα στοιχεία για τον τρόπο προσέγγισης τους.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

-Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων το ονοματεπώνυμο του ήρωα στην πρώτη δημοσίευση του καταλόγου  θα δημοσιεύεται   με τα αρχικά του έως ότου ο αναφερόμενος προσεγγιστεί από το προτεινόμενο πρόσωπο και αποδεχθεί να δώσει προφορική συνέντευξη. Τυχόν αναφορά ολόκληρου του ονόματος θα διαγράφεται χωρίς την έγκριση του.
- Στο χωρίο «μέλος της ομάδας που τον σύστησε» θα συμπληρώνεται ολογράφως το όνομα εκείνου που όχι μόνο τον σύστησε αλλά θα  σκοπεύει να τον προσεγγίσει.
-Το Agriniomemories θα δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο των ηρώων, όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός με τους όρους που προαναφέρθησαν.
Ευχόμαστε το νέο εγχείρημα να έχει επιτυχία.
Εκ μέρους της ομάδας.
Γίτσα Πανταζή-Ναστούλη
Λίνος Υφαντής
Τσιόπος Λάζαρος
Κατεφίδης Αλέξης
Share
Divider Graphics
~Αγρίνιο...Γλυκές Μνήμες~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχετε περισσότερες πληροφορίες για τα θέματά μας, καθώς και διορθώσεις ( "ουδείς αλάνθαστος...."), γράψτε μας στο gitsanas@gmail.com

Στείλτε μας και δικές σας σκέψεις, φωτογραφίες, κείμενά σας, ποιήματα στο gitsanas@gmail.com