Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου


Ένα Όραμα που μπορεί να γίνει Πραγματικότητα!!!


Εδώ και αρκετό καιρό μία ομάδα Αγρινιωτών, με κοινό όραμα την δημιουργία ενός ανοιχτού θεάτρου κοντά στο Αγρίνιο, στα πρότυπα ενός αρχαίου αμφιθεάτρου, ενώθηκαν και προχωρούν στην υλοποίηση αυτού του οράματος με συμπαραστάτες όλους σχεδόν τους πολίτες του Αγρινίου και τους επαγγελματίες της πόλης μας. Ένα ανοιχτό θέατρο, 2500 περίπου θέσεων, όπου θα γίνει η πολιτιστική κοιτίδα, με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις και συμμετοχή όλων των Αγρινιωτών και Πολιτιστικών Σωματείων της περιοχής.

Προχώρησαν λοιπόν, δημιούργησαν ένα Σωματείο που εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αγρινίου, έφτιαξαν το καταστατικό τους και άρχισαν οι εγγραφές των μελών.

Το προσωρινό 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτιζόμενο από τους Καραχρήστο Χρήστο, Καλαντζή Αθανάσιο, Σιορίκη Θεόδωρο, Τσιρογιάννη Κωνσταντίνο και Τσόλκα Λάζαρο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, και τον ενημέρωσε για όλη την προσπάθεια. Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με πολύ ενδιαφέρον αυτό που ξεκίνησε και ενθουσιάστηκε για το εγχείρημα, που πάει κόντρα στην κρίση των καιρών και την πολιτιστική μιζέρια ενώ στάθηκε αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την υλοποίησή του!

Ήρθε η ώρα λοιπόν το προσωρινό 5μελές ΔΣ να προκηρύξει τις πρώτες εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής. 
Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 3-4-2016 από τις 11:00 το πρωί έως 15:00 το απόγευμα,στην αίθουσα του Παλαιού Σταθμού του Τραίνου στο Αγρίνιο.

Για να γίνετε ενεργά μέλη και να βοηθήσετε κι εσείς στην προσπάθεια αυτή κάντε, κλικ στο www.opentheater.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα: Γίνε Μέλος.


Διαβάστε το Καταστατικό του Σωματείου ΕΔΩ.


Πληροφορίες για εγγραφή μελών και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο πατήστε ΕΔΩ.